Логистичен Център

 ЗА ПРОЕКТА:

Идеен проект на малък логистичен център с прилежаща администрация, отдел „Обслужване на клиенти“, атриумна част, столова, работни помещения, обслужващи помещения за работници и складови части.Също така са осигурени паркинг места за посетители и независим пешеходен достъп, отделен от паркинга. Фоайето и вътрешният двор са проектирани пред две нива, а вътрешният двор е с горно осветление и е предвиден за почивка на персонала и допълнително естествено осветление. При проектирането е взето под внимание прегряването на помещенията от директно слънчево осветление. Предвидено е зареждане през шлюзове и възможност за зареждане от ЖП линия. Конструкцията на сградата е скелетна от метал и за двете части. В екстериора са използвани окачени фасади на силиконова фуга, пана от еталбонд за обшивка. За складовата част са използвани стенни сандвич панели  и покрив, изпълнен по система „Послоен монтаж“. В интериора са използвани материали, осигуряващи адекватна корпоративна визия на обекта.

ГАЛЕРИЯ – ЕКСТЕРИОР

ГАЛЕРИЯ – ИНТЕРИОР

error: