Category


Промишлени сгради

Сграда за търговия и склад

Сграда за търговия и склад

 ЗА ПРОЕКТА: ПЛАН-А СТУДИО създаде проекта по част „Архитектура“ на Сграда за склад и търговия в гр. Асеновград. Потърсена е изчистена и модернистична визия на сградата. Фасадата, коята е видима от пътя, е подчертана чрез използването на окачена фасада и две козирки – едва за административният вход и друга за зареждането. Конструкцията на сградата е сглобяема метална, стените са..
Логистичен Център

Логистичен Център

 ЗА ПРОЕКТА: Идеен проект на малък логистичен център с прилежаща администрация, отдел „Обслужване на клиенти“, атриумна част, столова, работни помещения, обслужващи помещения за работници и складови части.Също така са осигурени паркинг места за посетители и независим пешеходен достъп, отделен от паркинга. Фоайето и вътрешният двор са проектирани пред две нива, а вътрешният двор е с..

Печатница

ЗА ПРОЕКТА: Настоящият проект се стреми да покаже, че една производствена сграда може да бъде едновременно функционална, но и да покаже категорично чрез визията си, основната производствена дейност, на която отговоря. Условно плановоно решение е разделено на няколко зони – административна, обслужване на клиенти, санитарен блок, производствена част и складова част. Разработени са също така..
error: