Category


Интериорни проекти

Магазин

Магазин

 ЗА ПРОЕКТА: Интериорен проект на магазин с бар за фрешове и сандвичи. Обектът е ситуиран в гр. Асеновград на приземния етаж в многофомилен жилищен комплекс. Магазинът е разделен на няколко зони – зона за покупки на алкохол и хранителни продукти, кухненска част за фрешове и сандвичи и  зона за изчакване и зона с бар столове...

Къща – гр. Пловдив

 ЗА ПРОЕКТА: Проектът пресъздава българска градска къща, погледната през призмата на модерната визия и дизайн. Жилищната сграда е разположена в градска среда на вътрешноквартална улица в южната част на град Пловдив. Особено внимание при проектирането е обърнато на ситуиарането на сградата в имота и засенчването през горещите месеци за поддържане на благоприятен микроклимат в жилищните..

Дневна с кухненски бокс

ЗА ПРОЕКТА: Идеен интериорен проект, разработен за апартамент в многофамилна жилищна сграда. Изготвени са няколко цветови предложения за решение на вътрешното пространство на дневната и кухненския бокс. Предложени са няколко цветови схеми с минималистично и изчистена визия. Желанието на възложителя е за изпълнението на каменна облицовка на една от стените на апартамента и изпълнението на скрито..
Интериор – Еднофамилна жилищна сграда

Интериор – Еднофамилна жилищна сграда

 ЗА ПРОЕКТА: Идеен интериорен проект, разработен за дневната на еднофамилна къща в покрайнините на гр. Пловдив. Проектът е съобразен с желанието на Възложителя за използването на дървени текстури с по-тъмни тонове. Също така е взето предвид желанието за проектиране на „островен тип“ при планирането на кухнята. За подовата настилка е използван ламиниран паркет, стенната обшивка..

Интериор – Дневна

ЗА ПРОЕКТА: Идеен интериорен проект, разработен за апартамент в многофамилна жилищна сграда. Изготвени са няколко цветови предложения за решение на вътрешното пространство на дневната и кухненския бокс. Съобразено е с желанието на Възложителя за разполагане на камина и за разработването на няколко варианта за разработване на кухненския бокс ГАЛЕРИЯ
error: