Category


Жилищни сгради

Жилищна кооперация – Пловдив

Жилищна кооперация – Пловдив

 ЗА ПРОЕКТА: ПЛАН-А СТУДИО имаше удоволствието да участва в екип със специалистите от  проектантско бюро – АРТ ПРОГРЕСИЯ, гр. Пловдив в изготвянето на проект за мнофамилна жилищна кооперация в град Пловдив. Работата по обекта ни се състои в участие в проектирането, проучването и екстериорната визия на проекта. Изготвяне на визуализации на проекта по време на идейна и техническа..

Жилищна кооперация

 ЗА ПРОЕКТА: ПЛАН-А СТУДИО имаше удоволствието да участва в екип със специалистите от  проектантско бюро – АРТ ПРОГРЕСИЯ, гр. Пловдив в изготвянето на проект за мнофамилна жилищна кооперация в град Пловдив. Проектът се състои от сутерен със зона за паркиране и складове, приземно ниво с магазини и жилищни етажи. Проектът е с изчистена минималистична визия. Елементите от HPL..
Жилищен комплекс – Асеновград

Жилищен комплекс – Асеновград

 ЗА ПРОЕКТА: ПЛАН-А СТУДИО участва в изработването на проект по част „Архитектура“ за многофамилна жилищна кооперация с отделни секции в гр. Асеновград в екип със специалистите от  проектантско бюро – АРТ ПРОГРЕСИЯ, гр. Пловдив. Освен основните жилищни части под формата на апартаменти с различна големина  в проекта са заложени търговски помещения на приземно ниво и медицински..

Къща – гр. Пловдив

 ЗА ПРОЕКТА: Проектът пресъздава българска градска къща, погледната през призмата на модерната визия и дизайн. Жилищната сграда е разположена в градска среда на вътрешноквартална улица в южната част на град Пловдив. Особено внимание при проектирането е обърнато на ситуиарането на сградата в имота и засенчването през горещите месеци за поддържане на благоприятен микроклимат в жилищните..
error: